Hur kan man se Australian Open Live 2024

Om du vill veta hur du kan se Australian Open stream har du kommit till rätt ställe. Oavsett om du vill se live Australian open tennis på TV, eller live. Jag kommer att visa dig var och hur du kan se den australiska öppna strömmen så att du inte missar någonting.

Testa Nu
Se Australian open 2022 med ExpressVPN - 49% RABATT!

ExpressVPN gör din surfning snabb och säker! Prenumerera för att få 3 MÅNADER GRATIS. Använd deras 30 dagars pengarna tillbaka garanti för att få full återbetalning ifall du inte är nöjd.

Artikel uppdaterad: 17 juni 2024

De bästa streamingsidorna för att se Australian Open Sverige 2024

Vi har sammanställt vilka de bästa streamingsidorna är för att se Australian open stream och live Australian open tennis. Här är några exempel:

Eurosport

Om man vill se Australian open live hos Eurosport så krävs det konto och abonnemang. Hos Eurosport är det inte gratis att se Australian open online live stream utan det är endast gratis att skapa ett konto. För att se måste du betala för ett abonnemang.

Man kan enkelt titta på Eurosport med hjälp av de största streaming enheter som chromecast, apple tv men även spelkonsoler som playstation eller xbox.

Inga problem. Det finns också gratiskanaler för att streama Australian Open, fortsätt läsa för att ta reda på mer.

Var kan man se Australian open live online 2024 Gratis

RTBF (Belgien)

RTBF är en tv kanal från Belgien som låter dig se live Australian open tennis gratis. Det behövs inte något konto eller något abonnemang för att streama Australian open gratis. Man kan se Australian open program genom att surfa in på deras hemsida.

Man kan enkelt titta på RTBF via de största streaming enheter som chromecast, apple tv men även enkelt surfa in på deras webbsida med datorn eller läsplatta.

Australian Open live stream

9NOW (Australien)

9Now är en video on demand tv-tjänst som kommer sända Australian open gratis. Det krävs ett konto för att kunna se på 9Now men det är gratis och det är även gratis att streama Australian open. Man kan enkelt se live Australian open tennis genom att gå in på deras hemsida.

Man kan titta på 9Now med exempelvis enheter som apple tv, chromecast men även enkelt surfa in på deras webbsida med laptop eller läsplatta.

Du kommer dock inte att kunna se Australian Open live med dessa kanaler om du inte befinner dig i det landet. Men vi har en lösning på detta.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Varför kan du inte streama Australian Open utanför tillgänglighetszonen

Anledningen till att du inte kan streama Australian open eftersom streamingsidor strikt reglerar i de länder som har köpt sändningsrättigheter. Det innebär att streamingsidorna och tv-kanalerna som innehar sändningsrättigheterna skyddar sig genom att använda geoblockering som blockerar personer som befinner sig i landet från att komma åt innehållet som de sänder.

Australian Open online

Geo-blockeringar innebär att sändaren begränsar åtkomsten till deras sändningsinnehåll. Detta gör dom genom att identifiera vilken IP-adress som sina besökare använder sig av (varje enhet har en unikt nummer som används för att identifiera enheterna som är anslutna till internet). Det är omöjligt att se Australian open live hos en utländsk tv kanal utan att man har en VPN.

Om du vill kunna ha möjligheten att se Australian open live så måste du ha en VPN, denna gör att du kan byta din IP adress för att ta bort geo-blockeringarna som tv kanalerna använder sig av.

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av juni 2024

Hur man tittar på Australian open online med VPN

För att kunna se Australian open live utomlands måste du använda dig av en VPN tjänst för att gå runt geo blockeringar. Vi ger dig information hur du kan använda dig av en VPN-tjänst för att se Australian open live streaming.

 1. Välj din VPN-tjänst. Vårt råd som VPN för att streama Australian open live stream är enligt oss ExpressVPN. Köp nu för 49% rabatt.
 2. Prenumerera på ExpressVPN.
 3. Ladda ner samt installera VPN tjänsten.
 4. Anslut till platsen där kanalen finns
  • Danmark server för: Eurosport
  • Belgien server för: RTBF
  • Australian server för: 9Now
 5. Njut av att se live Australian open tennis var som helst

Testa ExpressVPN Gratis i 30 dagar

ExpressVPN erbjuder sin 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti som så många andra företag. Den stora skillnaden mellan ExpressVPN och de andra är att det görs inga frågor vid återbetalningen.

Australian Open live

Du kan använda länken för att få tillgång till programvaran. Du har då upp till 30 dagar på dig att använda ExpressVPN och göra en återbetalning hos deras kundtjänst. Man behöver inte ha någon särskild motivering. Det som är så bra är att du kan helt enkelt endast berätta för dom att har ändrat dig och att du enbart ville prova eller att du helt enkelt inte har råd just nu.

Det spelar absolut ingen roll.

Det som är bäst är att inom 5 dagar får du fullständig återbetalning. Många av våra läsare har intygat att detta fungerar!

Bästa VPN för att titta på Australian Open stream

Vi har testat många av de VPN-tjänsterna som existerar på marknaden för att kunna hitta vilken VPN som är bäst för att Australian open stream. Vi har använt oss av flertal kriterier för betygsättning av de bästa VPN tjänsterna: Anslutningshastighet, Kundsupport, Global servertäckning, Integritet samt Pris. 

Bäst allround 1 ExpressVPN: Recension 2024
9.8
2 CyberGhost VPN: Recension 2024
9.5
3 Private Internet Access VPN: Recension 2024
9.3
4 IPVanish VPN: Recension 2024
9
5 NordVPN: Recension 2024
8.8

Fördelarna med VPN

När du använder dig av en VPN-tjänst så finns det flertal fördelar. En VPN möjliggör att du kan kringgå geo blockeringar på ett säkert och enkelt sätt samt även enkelt kringgår censureringar som kan existera för att begränsa tillgången till särskilda webbsidor i olika länder. 

När du använder dig av en VPN-tjänst så är den perfekt särskilt vid streaming av innehåll som enbart finns tillgängliga i andra länder exempelvis för tjänster gällande Hulu, Netflix och flera, detta för att ta del att ett nytt innehåll av deras utbud. En VPN-tjänst är även perfekt för att titta på Svensk TV medans du är utomlands.

Australian Open på TV

Om du vill kunna känna dig anonym samt säker när du surfar på internet så måste du använda dig av en VPN. En VPN möjliggör att den döljer din riktiga IP adress och den krypterar även din data som skickas, det som även är bra är att inte ens din internetleverantör har möjlighet att se din aktivitet du har på internet.

Ifall du någon gång surfar på fria wifi nätverk som exempelvis vid ett café, då är det viktigt att komma ihåg att det är enkelt att vara utsatt för hackning. Ifall du använder dig av en VPN samtidigt som du kopplar dig till ett fritt wifi nätverk så kan du känna dig både säker och anonym när du surfar på internet med det.

Australian Open Kalender 2023

Datum Tid Provisoriska funktionsmatchningar
Januari 16 11:00
19:00
1:a omgången för herrar och damer
1:a omgången för herrar och damer
Januari 17 11:00
19:00
1:a omgången för herrar och damer
1:a omgången för herrar och damer
Januari 18 11:00
19:00
2:a omgången för herrar och damer
2:a omgången för herrar och damer
Januari 19 11:00
19:00
2:a omgången för herrar och damer
2:a omgången för herrar och damer
Januari 20 11:00
19:00
3:e omgången för herrar och damer
3:e omgången för herrar och damer
Januari 21 11:00
19:00
3:e omgången för herrar och damer
3:e omgången för herrar och damer
Januari 22 11:00
19:00
4:e omgången för herrar och damer
4:e omgången för herrar och damer
Januari 23 11:00
19:00
4:e omgången för herrar och damer
4:e omgången för herrar och damer
Januari 24 11:00
19:00
Kvartsfinaler för herrar och damer
Kvartsfinaler för herrar och damer
Januari 25 11:00
19:30
Kvartsfinaler för herrar och damer
Kvartsfinaler för herrar och damer
Januari 26 11:00 Dam semifinaler
Januari 26 19:30 Semifinal herrar
Januari 27 15:00 Mixed Dubbel Semi
Damdubbel final
Singel herrar semifinal
Januari 28 16:00 Damsingel, final
Dubbel herrfinal
Januari 29 16:00 Mixed dubbelfinal
Singel herrfinal

Slutsats

Du kan se Australian Open tennis live i Sverige via Eurosport. Men det finns också gratiskanaler tillgängliga på RTBF, den belgiska kanalen och 9Now, den australiensiska kanalen.

Du kommer dock inte att kunna se Australia open stream utanför platsen eftersom streamingkanaler har förvärvat sändningsrättigheterna att live australisk öppen tennis och använda geoblockering för att hindra någon utanför landet från att komma åt innehållet.

Vår lösning för dig är att använda ett VPN för att ändra din IP-adress och kringgå geoblockering för att streama Australian Open var du än är. Jag rekommenderar att du använder ExpressVPN eftersom det är en av de mest pålitliga VPN, du kan prova nu med 30 dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Profilbild

Katharina, ursprungligen en online manager, lever ut sin passion på denna webbplats. De flesta av hennes hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver hon detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Hennes bakgrund i datateknik gör henne särskilt kunnig inom ämnet. För eventuella förfrågningar eller samarbetsmöjligheter kan du kontakta Katharina via e-post på katharina@bestvpn.se.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se