Australian Open live streaming

Gillar du tennis? Och jag menar inte att spela. Men tittar på tennis. Eftersom den här artikeln visar dig hur du kan titta på Australian Open tennis live. I själva verket är den australiska stora tennisturneringen, tennisens första Grand Slam, nästan över oss. Så nu är rätt tid att undra hur man kan se Australian Open live streaming…

3 månader GRATIS
EXKLUSIVT ERBJUDANDE: ExpressVPN!

Ta del av erbjudandet och skydda din integritet med en VPN!

Hur kan man se Australian Open 2022?

Eller i andra termer, vad är Australian Open TV-täckningen Sverige? Och svaret är enkelt: Eurosport har exklusiva TV-rättigheter för evenemanget … Medan BBC-radion kommer att sända AO kommer det inte att finnas något spel på free-to-air … Men du kan se höjdpunkterna på BBC Two.

australian-open-tennis-live

Andy Murray

Så vad ska man göra om du inte har ett prenumeration på Eurosport? Tja, jag skulle rekommendera att ställa in på Channel Seven. Eftersom den australiska kanalen har sänt Open-to-air sedan 1973. Nu är det enda problemet att kanal 9 inte är tillgänglig i Sverige… Den är faktiskt inte tillgänglig någon annanstans utan i Australien. Men du kan förstå om Storbritannien. Eftersom Eurosport har TV-rättigheterna, så kan Seven inte sända här.

Du litar inte på mig? Försök bara att besöka 9Now. Och du får ett meddelande som det här: ”Vi upplever ett tekniskt problem med 9Now. Vi arbetar för att lösa det här problemet. Vänligen kom tillbaka snart.” Saken är: Det finns inga problem med webbplatsen. De kan bara inte sända. På grund av deras kontrakt med den australiska tennisturneringen och de andra innehållsproducenterna…

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av oktober 2022

Så hur kan du titta på Australian Open online på 9Now?

Fingrar i näsan! Du måste prenumerera på en VPN-tjänst med minst en server i Australien. Det är helt lagligt och gör att du kan få streaming från Australian Open från den officiella webbplatsen. Eftersom jag inte vill att du ska få ett virus från en strömningswebbplats full av annonser, där videon fortsätter med buffering.

Så vad är ett VPN? Jag kommer att hålla det enkelt här: Det är ett säkerhetsverktyg för att skydda din integritet online. Och som också gör att du kan emulera din position var som helst i världen (där din VPN har en server).

I grund och botten är VPN en mellanhand mellan din enhet och Seven webbplats. När du besöker deras webbplats har du därför en australisk IP-adress (den från servern). Och inte din egen.

Varför är det nyckeln till att se Australian Open live? Eftersom innehållsgeo-begränsningen beror på din geografiska plats. Och för att bestämma din position använder tekniken din enhets IP-adress. Kanalen har en lista över alla australiensiska IP:er. Och om du inte har någon egen adress finns i listan kan du inte få åtkomst till innehållet. Det är som om du försökte gå till en privat fest utan inbjudan … Men du kan skapa en inbjudan med en VPN!

Pro tip från Al

Välj en server i Storbritannien för att titta på Eurosport från utlandet! Det är samma logik som gäller. Och jag rekommenderar definitivt ExpressVPN att låsa upp engelska innehåll.

Vad är den bästa VPN för australiska öppna live streaming?

Nu snackar vi. Det är inte så lätt att välja en VPN. Men jag är här för att hjälpa dig med vad jag lärde mig från mina erfarenheter av denna programvara. Jag granskade faktiskt de flesta tillgängliga VPN:er på marknaden. Och jag ger dig mina insikter, så att du kan spara dyrbar tid.

För den bästa australiska öppna tennis live streaming behöver du en riktigt bra VPN. Eftersom att titta på en live stream förbrukar bredband, så du behöver en snabb VPN. Du behöver också en VPN som kan avblockera kanal 9 (kanaler tenderar att förbjuda IP-adresserna för VPN-servrar …). Slutligen behöver du ett VPN som är användarvänligt. Vem skulle inte göra det? För min VPN-ranking nedan tog jag hänsyn till dessa tre huvudkriterier:

Säg NEJ till gratis VPN: er

Om du inte betalar för det är du produkten! Och tro inte att icke-statliga organisationer står bakom de gratis VPN-skivor du kan hitta online … De vill inte vara ur fickan. Så de kommer att sälja dina uppgifter till högstbjudande, i bästa fall. Gör dig själv en behandling och prenumerera på en pålitlig VPN: Det är ganska billigt (från £ 5 till £ 10 för en månad). Och du kommer inte att ge upp din integritet online.

Australian Open online: Handledning

OK, nu är den del där du kan följa varje steg för att få live Streaming på Australian Open på din enhetf. Alla VPN-leverantörer har liknande prenumerationsprocesser, så den här enkla guiden borde räcka. Men kontakta mig gärna om du har några frågor.

  • Välj ett VPN från min lista ovan
  • Klicka på den orange knappen för att gå till VPN-webbplatsen
  • Registrera dig och prenumerera på tjänsten
  • Ladda ner, installera och starta VPN-klienten
  • I serverlistan väljer du en server som finns i Australien
  • Klicka på knappen ”Anslut”
  • Gå tillbaka till 9Now-webbplatsen eller -appen

Det är allt! Du kan nu se australiska öppna live streaming på alla dina enheter. Och allt innehåll som är begränsat till australiska användare, ha kul!

Besök ExpressVPN
Specialerbjudande till slutet av oktober 2022

Det här var min guide: Australian Open live streaming: Hur kan man se australiska öppna? Håll ögonen öppna för fler artiklar som kommer snart.

Innan du går sportfans!

Ursprungligen en online manager, jag lever ut min passion på denna webbplats. De flesta av mina hobbyer kretsar kring internet. Som en del av detta spännande äventyr skriver jag detaljerade artiklar om alla relevanta ämnen på webbplatsen. Jag lägger särskilt fokus på säkerhet och integritet i mina artiklar. Eftersom jag alltid är bekymrad för våra läsare och för mig själv. Min önskan är att alla kan surfa på internet säkert.

Du är välkommen att lämna en kommentar

Lämna ett svar

BestVPN.se